Jullie vakantie bij Rêve gaat door!


Lieve gasten,

Het is niet meer zo heel lang.
Samen met ons zijn jullie allicht ook aan het aftellen naar jullie vakantie bij Rêve.

Uhm, error.

Ondertussen tellen we met z’n allen af naar het einde van deze verschrikkelijke periode, of toch op zijn minst naar nieuws die het einde van deze periode aankondigt. Of elk ander strohalmpje waar we ons nu aan kunnen vastklampen.

Ook hier praten we elkaar elke dag moed in en vraagt het energie om er net nu nog harder voor te gaan.

Maar we laten ons, net zoals iedereen op dit moment, niet doen. We vechten terug.

Ik wil jullie alvast geruststellen. Je vakantie bij Rêve gaat sowieso door. Alleen weten we nu nog niet of hij zal doorgaan op het moment dat we eerst dachten.

Wat we wel weten is dat we een financieel gezond bedrijf hebben. Buiten onze eigen middelen zijn er geen andere schuldeisers, geen leningen, of andere zwaarden van Damocles die boven ons hoofd hangen. Ook privé beschikken we over reserves en zijn er geen buitensporige financiële lasten te dragen. Er is dus geen reden om te gaan panikeren. We geraken hier doorheen.

Weet wel dat het dankzij het vertrouwen van jullie is dat we dit jaar een versnelling hoger hebben kunnen schakelen en niet enkele een tweede verblijf zullen af hebben, maar ook buiten kunnen uitpakken met een reeks extraatjes die in de smaak gaan  vallen. Een spelletje petanque, een nieuwe zomerbar, een klein restaurantje, onze soirées plage, … nieuwigheden die jullie binnenkort zelf komen uittesten.

Rêve zal in de toekomst nog meer een plaats zijn waar je kan komen genieten van alle eenvoudige, maar oh zo waardevolle dingen in het leven. Weg van het massatoerisme, maar midden in de natuur. Dingen doen én voelen die vanzelfsprekend zijn, maar vandaag opeens even niet meer kunnen. Wat gaan we blij zijn als we binnenkort die periode samen met onze gasten achter ons kunnen laten.

We hopen dan ook dat onze gasten samen met ons de kalmte kunnen bewaren. Er is geen reden om te annuleren. Jullie vakantie gaat hoe dan ook door.
Om onze gasten die al geboekt hebben, daar zekerheid over te geven, gaan we voorlopig onze kalender met nog beschikbare data blokkeren. Dat wil zeggen dat we geen nieuwe boekingen meer aannemen, ook niet voor dit najaar.

Als er gasten zijn die in het voorjaar hun vakantie bij Rêve in het water zien vallen, krijgen zij voorrang om te herboeken naar het najaar. Uiteraard zonder bijkomende kosten, integendeel. Gasten die ons dit vertrouwen geven, gaan we zeker extra in de watten leggen eens ze hier zijn. We vergeten jullie vertrouwen niet en zullen op gepaste wijze ook onze ‘dankjewel’ uitdrukken.

Kan je reis niet doorgaan én zie je geen mogelijkheid meer om dit seizoen langs te komen? Ook herboeken naar volgend jaar behoort tot de mogelijkheden.

Maar laat ons vooralsnog even de kalmte bewaren. De komende weken zal meer en meer duidelijk worden wat dit voorjaar en deze zomer wel en niet meer kan. Vind je het ok dat we de komende weken contact houden, maar nu geen overhaaste beslissingen nemen? En tijd brengt raad, dat is nu niet anders.

We hopen dan ook met heel ons hart dat we de kans krijgen van jullie om de komende weken nog een versnelling hoger te schakelen en ervoor te zorgen dat wanneer jij hier langskomt dat we je kunnen verbluffen met een droomvakantie.
Niet opgeven, niet pauzeren, maar dus gewoon nog eens extra hard knallen.

En in tussentijd uiteraard één en al oor zijn voor al jullie vragen, twijfels of zorgen waar je mee zit. Je kan ons bereiken via mail info@reve-aveyron of neem gewoon de telefoon, dat praat soms wat gemakkelijk 0478/72 45 53 of 0033 (0)6 43 50 22 41.

Tot heel gauw en verzorg jullie!

Lieve groetjes,

Febe en Joeri

Reacties